19:59 11.09.2018

Спецпредставник США Волкер цього тижня відвідає Україну та візьме участь в YES

2 хв читати
Спецпредставник США Волкер цього тижня відвідає Україну та візьме участь в YES

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер цього тижня відвідає Україну та візьме участь у щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) у Києві.

"Цього тижня я їду до Києва для участі в зустрічі про те, як досягти миру для України, і для виступу на щорічній зустрічі YES-2018", - написав К.Волкер на своїй сторінці в мікроблозі Twitter у вівторок.

Як повідомлялося, тема зустрічі YES цього року - "Майбутнє покоління всього". Форум відбудеться 13-15 вересня в Києві. У його роботі візьмуть участь понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн світу.

Президент України Петро Порошенко виступить із промовою на відкритті пленарного засідання YES 14 вересня. Завершальна панель першого дня буде присвячена детальному обговоренню питання створення цифрового суспільства з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Серед спікерів першого пленарного дня: міністр закордонних справ України Павло Клімкін, помічник генерального секретаря НАТО з політичних питань і політики безпеки Алехандро Альваргонзалес, віце-президент Європейської Комісії з питань євро та соціального діалогу, фінансової стабільності, фінансових послуг і Союзу ринків капіталу Валдіс Домбровскіс, екс-прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер, екс-прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс, засновник і виконавчий директор Jigsaw Джаред Коен, винахідник, футуролог Реймонд Курцвейл, філософ і письменник Бернар-Анрі Леві, президент Інституту свободи і демократії Ніл Фергюсон.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА