16:01 12.09.2018

Стало відомо, коли Порошенко виступить у ВР зі щорічним зверненням

2 хв читати
Стало відомо, коли Порошенко виступить у ВР зі щорічним зверненням

Президент України Петро Порошенко з високим ступенем імовірності виступить у Верховній Раді зі щорічним зверненням 18 вересня, повідомив народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Попов.

"Імовірно, 18 вересня П.Порошенко виступить у парламенті зі щорічним зверненням", - написав І.Попов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вдень.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має в своєму розпорядженні підтвердження цієї інформації.

Як повідомлялося, увечері 4 вересня П.Порошенко поінформував керівництво Верховної Ради та голів фракцій парламенту про намір звернутися з посланням до депутатів до кінця вересня. "Я планую зробити своє щорічне звернення у вересні місяці. І ми з Андрієм Володимировичем (Парубієм, спікером парламенту, - ІФ) поговоримо про найбільш прийнятну дату цього звернення", - сказав він на зустрічі з головами фракцій і керівництвом Верховної Ради.

7 вересня нардеп із фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Арешонков повідомив, що президент на неформальній зустрічі з народними депутатами з цієї фракції не говорив прямо про участь у передвиборній кампанії, але заінтригував своїм майбутнім зверненням до Верховної Ради. "Було сказано, що якісь нові або несподівані речі, можливо, ви почуєте найближчим часом у зверненні, яке буде найближчим часом", - сказав депутат журналістам у кулуарах парламенту.

В.Арешонков зазначив, що звернення президента до Верховної Ради очікується наступного пленарного тижня, який відбудеться з 18 до 21 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА