20:40 14.09.2018

Манафорту загрожує до 10 років в'язниці

1 хв читати
Манафорту загрожує до 10 років в'язниці

Полу Манафорту, колишньому керівникові передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа, загрожує до 10 років в'язниці, повідомляє Reuters з посиланням на федерального суддю.

У суді у Вашингтоні Манафорт визнав себе винним за двома пунктами обвинувачення - злочинній змові і змові з метою перешкоджання правосуддю. В рамках процесу йому пред'явили обвинувачення в тому, що він порушив закон про іноземних агентів, коли працював над поліпшенням іміджу колишнього президента України Віктора Януковича. Також стало відомо, що Манафорт погодився співпрацювати з американським спецпрокурором Робертом Мюллером, який розслідує передбачуване втручання Росії у вибори.

Як заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, визнання провини Манафортом і рішення співпрацювати зі слідством не пов'язане з президентом і його переможною кампанією 2016 року.

У серпні суд у Вірджинії визнав Манафорта винним у податкових і фінансових махінаціях. Присяжні визнали доведеними п'ять обвинувачень у податковому шахрайстві, два обвинувачення, пов'язані з порушенням банківського законодавства, і одне стосовно приховування зарубіжних рахунків у банках.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА