20:02 21.09.2018

Тимошенко закликала українців приєднатися до вдосконалення Нового економічного курсу

2 хв читати
Тимошенко закликала українців приєднатися до вдосконалення Нового економічного курсу

Лідерка Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала громадян приєднатися до роботи над удосконаленням проекту Нового економічного курсу, розробленого командою експертів, повідомляється на офіційному сайті партії.

"Документ, який ви сьогодні тримаєте в руках, - це фундаментальний аналіз того, що відбувається в Україні, а також висновки, як нам рухатися далі. Це лише проект, далі ми з вами разом думатимемо, як його вдосконалювати і як з ним далі працювати", - сказала Ю.Тимошенко на презентації Нового економічного курсу в Києві в п'ятницю.

Лідерка "Батьківщини" закликала до початку президентських виборів показати цей документ від імені підприємців, економістів, фінансистів та банкірів суспільству й узяти зобов'язання щодо його виконання. Вона також заявила, що коли робота над Новим економічним курсом наближатиметься до кінця, жодна зала не вмістить усіх його авторів.

Ю.Тимошенко також представила команду, яка разом із нею працювала над розробкою проекту: "Це перша інтелектуальна команда, яка дала нам можливість сьогодні тримати в руках проект Нового економічного курсу. Команда, яка багато місяців вивчала ситуацію в країні, всі глобальні тренди розвитку людства".

До команди увійшли засновник експертно-аналітичного центру "Оптіма", співавтор стратегії розвитку банківської системи України до 2020 року Віталій Ломакович, доктор економічних наук, професор кафедри банківської справи КНУ ім. Гетьмана, автор і співавтор понад 150 наукових праць із питань макроекономіки, монетарної та курсової валютної політики, системних ризиків банківської системи Тетяна Унковська, експерт з питань розвитку банківської системи, кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи КНУ ім. Гетьмана Надія Баріда, завідувач відділу державних фінансів експертно-аналітичного центру "Оптіма", доктор економічний наук Тетяна Богдан.

Також до команди увійшли кандидат економічних наук, експерт у галузі банківської справи, член міжнародної Академії економіки та бізнесу США Дмитро Гринчук, аналітик, фахівець у бюджетному та податковому законодавстві Олег Дмітрієв, експерт з питань інфляції та грошово-кредитної політики Михайло Джус, експерт з інноваційної політики, футуролог, публіцист, співзасновник мозкового центру Foundation for Future і блокчейн платформи Aeneas Олексій Жмеренецький.

Крім того, у складі команди - народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань аграрної політики і земельних відносин Вадим Івченко, експерт з питань розвитку фінансової системи та інвестування Олексій Кущ, доктор економічних наук, професор міжнародного інституту бізнесу, академік, президент центру ринкових реформ; екс-міністр економіки України та віце-прем'єр Володимир Лановий, експерт з питань податкової політики, народний депутат України II-VI скликань Сергій Терьохін.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА