19:42 24.09.2018

Нардеп Герасимов спростував інформацію про російський бізнес Петра Порошенка

2 хв читати
Нардеп Герасимов спростував інформацію про російський бізнес Петра Порошенка

Чутки про нібито наявність у Петра Порошенка "бізнесу в Росії", рівно як і інші фейки, викладені у листі групи народних депутатів, є брудною технологією частини його підписантів, про це заявив голова фракції Партії “Блок Петра Порошенка” у ВРУ Артур Герасимов.

За його словами, Севастопольський морський завод був конфіскований і націоналізований окупантами, Липецька кондитерська фабрика також давно закрита і не працює. "Безпідставними і неправдивими є будь-які твердження про нібито наявність у Петра Порошенка інших бізнесів в Росії", - підкреслив А.Герасимов.

На його переконання, немає сумніву, в чиїх інтересах укладений каталог "фейків", які поширювалися проти президента України протягом останніх років. "У цій писанині чітко проглядається почерк особи, незмінно присутньої в експертних моніторингах як лідера з розповсюдження брехні. І слід політичної сили, яка ніколи не була перебірливою в засобах боротьби за владу. Саме остання найактивніше і просуває тезу про неіснуючий бізнес Порошенко в Росії і з Росією, в тому числі не гребує займатися цим і на телеканалах, які взяли на себе роль п'ятої колони Кремля", - стверджує лідер фракції.

Політик також не виключає, що ці обвинувачення є "спробою відволікти увагу від секретних поїздок емісарів Тимошенко в Москву, від її загадкової, але дуже красномовної відсутності в Раді" під час голосування закону за визнання РФ агресором тощо.

"Ми виступаємо за цивілізовану полеміку між провладними та опозиційними силами, дискусію щодо програмних і стратегічних речей. При цьому закликаємо утримуватися від поширення недостовірної інформації", - сказав А.Герасимов.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА