13:04 27.09.2018

У "Нашому краї" наполягають на розслідуванні зриву виконання "Нафтогазом" програми нарощування видобутку газу

2 хв читати
У "Нашому краї" наполягають на розслідуванні зриву виконання "Нафтогазом" програми нарощування видобутку газу

 У партії "Наш край" закликають звільнити керівний склад НАК "Нафтогаз України" і призначити кримінальне розслідування через зрив виконання урядової програми нарощування видобутку природного газу.

"Нафтогаз" платить фірмам із працевлаштування 22 млн грн за пошук шести менеджерів. Тобто понад 3,5 мільйона за персону! "Наш край" укотре закликає уряд звільнити з посад весь керівний склад "Нафтогазу", зокрема голову правління Андрія Коболєва, за марнотратство. Також правоохоронні органи мають призначити кримінальне розслідування щодо зриву виконання урядової програми нарощування видобутку газу", - цитує народного депутата від "Нашого краю" Сергія Шахова прес-служба партії.

За його словами, підміна реальних досягнень імітацією роботи стала звичайною практикою "Нафтогазу". "Затверджена урядом стратегія "Нафтогазу" зобов'язує наростити видобуток власного газу до 20 мільярдів (кубометрів). Це питання енергобезпеки країни та доступних тарифів для населення. Поки що до досягнення поставленого завдання навіть не наблизилися. При цьому керівництво монополії преміює себе мільярдними сумами і платить по 22 млн грн за пошук нових начальників", - пояснив С.Шахов.

На думку народного депутата, дії "Нафтогазу" є особливо цинічними на тлі загальної ситуації в країні: "Прості українці щодня стоять перед важким вибором - купити їжу або заплатити за комуналку, що рівноцінно заплатити тому ж "Нафтогазу". Водночас керівництво держмонополії дотримується нахабної позиції і повністю відірвалося від реальності. Слід їх туди повернути".

Як відомо, НАК "Нафтогаз" оголосив тендер серед компаній із підбору персоналу на пошук шести менеджерів вищої ланки. Вони мають очолити три нових дивізіони компанії: нафтовий, газовий, переробний. Сума тендеру - 22 млн грн. Конкурс триватиме до середини жовтня, а кандидатів шукатимуть до кінця 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА