14:27 01.10.2018

Правоохоронні органи мають відреагувати на "рекламну" дискредитацію НАБУ - нардеп Найєм

2 хв читати
Правоохоронні органи мають відреагувати на "рекламну" дискредитацію НАБУ - нардеп Найєм

Народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Мустафа Найєм вважає доцільною реакцію керівництва Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і правоохоронних органів на "рекламну" дискредитацію бюро у вигляді розміщення в метрополітені анонса засідання комітету Верховної Ради з питань протидії корупції з зображенням директора НАБУ Артема Ситника.

"Рекламна дискредитація НАБУ - це лакмусовий індикатор для держави. В столиці воюючої країни, під носом у всіх правоохоронних органів розгорнуто відкриту дискредитацію одного з центральних органів влади. ... Це ще й питання національної безпеки. Відповідно до законів України, НАБУ - такий самий центральний орган виконавчої влади, як Міноборони, СБУ, МВС, Нацполіція і Держприкордонслужба", - написав М.Найєм на сторінці у Facebook у понеділок.

На його переконання, на "цю атаку" насамперед має відреагувати саме керівництво НАБУ, правоохоронні органи і, "очевидно, СБУ".

"Ця кампанія не анонімна, за нею стоїть конкретний рекламний агент, майданчики здає конкретна кампанія, а оплачена вона з конкретного банківського рахунку за конкретним договором", - додав нардеп.

Як повідомлялося, в столичному метро з'явилися метролайти "Я викрию топ-корупціонерів" із зображенням А.Ситника й анонсом засідання профільного комітету парламенту в середу, 3 жовтня.

НАБУ заявило, що не причетне до розміщення цих метролайтів у столичному метрополітені.

"НАБУ опинилося в центрі медіа-реклами. Не знаємо, хто той "добродій", який оплатив зовнішню рекламу в метро й на радіо, але офіційно заявляємо, що бюро не має до цього відношення", - йдеться в повідомленні НАБУ на сторінці у Facebook.

При цьому бюро зазначило: "Усвідомлюємо, що з майже 200 млрд грн, привласнених корупціонерами у владі, яких НАБУ намагається в законний спосіб примусити повернути народові вкрадене, може знайтися копійчина сплатити і не за таку "кампанію".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА