18:26 05.10.2018

Нардеп Грановський розглядає можливість балотуватися на вибори по мажоритарці в Харкові

2 хв читати

Народний депутат від БПП Олександр Грановський розглядає можливість висунення своєї кандидатури на виборах по мажоритарці в Харкові. Про це він повідомив в інтерв'ю журналістам.

«Я досить багатьом допомагаю сьогодні в Харкові. В принципі, я почав робити це більше року тому, коли почав займатися питанням Любові Кушинській, яка відбувала своє покарання в Качанівській колонії. Я місто більш-менш знаю, я розумію, хто там живе, знаю основних гравців в цьому місті, знаю їх дуже багато років. Але це рішення (йти на вибори - ред.) ще до кінця не прийняв», - сказав він.

Як пояснив А.Грановський, Харків - це юридична столиця України, юридична наука залежна сьогодні, зокрема, і від Харкова. Саме це викликає зацікавленість.

«Це місто мені приємно і тому, що воно досить різко ставиться до різних антисемітських проявів, це місто досить однозначно ставиться до будь-яких проявів будь-якого типу націоналізму, самі городяни не дають йому розвинутися», - додав він.

Крім того, політик різко прокоментував адресовані йому заяви, що він нібито перетворюється в "парашутиста". Він запевнив, що має достатньо підстав і аргументів для суспільства і зможе підтвердити правоту своїх позицій.

«Округ від округу різняться, і вибори теж. Є такі дільниці, де можна виграти виключно за допомогою адміністративного ресурсу, часто за допомогою грошей, і фактично не докладаючи ніяких власних зусиль. Я точно ніколи не піду цим шляхом. Я ніколи не буду займатися брудними інтригами на адресу конкурентів, ніколи ні про кого не буду погано відгукуватися, ніколи нікому не буду створювати неприємностей. Ніхто ніколи не в праві буде сказати, що я засіваю округ гречкою, або роздаю комусь кеш», - підкреслив депутат.

А.Грановскій також уточнив, що його рішення йти на вибори поза списком партії обумовлено особистими переконаннями. «Переживати все успіхи і проблеми кампанії, будучи в списку, трошки простіше, ніж бути на окрузі. І я думаю, що кожному політику, якщо він думає йти цією дорогою в майбутньому, хочеться довести якусь свою профпридатність. Я думаю, що це основна мотивація», - пояснив він.

На його думку, будь-який мажоритарний округ - це ризик, який неможливо спрогнозувати. Але в той же час депутат переконаний, що маніупляціі на майбутніх виборах не можливі.

«Сьогодні настільки прикутий погляд всіх учасників процесу, особливо до людей, які на слуху, що будь-яке порушення, яке вони або їх команда допускає, відразу ж аналізується тисячами людей. Тому собі дорожче. Я в ці маніпуляції не вірю. Чутки про це будуть роздуватися, а практично, я впевнений, не буде про що», - сказав А.Грановський.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА