21:40 05.10.2018

Нардеп Грановський розглядає можливість балотуватися на виборах по мажоритарці в Харкові

2 хв читати
Нардеп Грановський розглядає можливість балотуватися на виборах по мажоритарці в Харкові

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Грановський розглядає можливість висунення своєї кандидатури на виборах по округу в Харкові.

"Я досить багатьом допомагаю сьогодні в Харкові. В принципі, я почав це робити більше року тому, коли почав займатися питанням Любові Кушинської, яка відбувала своє покарання в Качанівській колонії. Я місто більш-менш знаю, я розумію, хто там живе, знаю основних гравців цього міста, знаю їх дуже багато років. Але рішення (йти на вибори - ред.) ще до кінця не прийняв", - сказав він журналістам, повідомляє прес-служба політика в п'ятницю.

Як пояснив О.Грановський, Харків - це "юридична столиця" України, так як юридична наука залежна сьогодні, зокрема, і від Харкова. Саме це викликає зацікавленість.

"Це місто мені приємне і тому, що воно досить різко ставиться до різних антисемітських проявів, це місто досить однозначно ставиться до будь-яких проявів будь-якого типу націоналізму, самі городяни не дають йому розвинутися", - додав він.

Окрім того, політик прокоментував адресовані йому заяви, що він нібито перетворюється в "парашутиста". Він запевнив, що має достатньо підстав і аргументів для суспільства і зможе підтвердити правоту своїх позицій.

"Округ з округом різняться, і вибори з виборами теж. Є такі ділянки, де можна виграти виключно за допомогою адміністративного ресурсу, часто за допомогою грошей, і фактично не докладаючи жодних зусиль. Я точно ніколи не піду цим шляхом. Я ніколи не буду займатися брудними інтригами на адресу конкурентів, ніколи ні про кого не буду погано відгукуватися, ніколи нікому не буду створювати неприємностей. Ніхто ніколи не в праві буде сказати, що я засіваю округ гречкою, або роздаю комусь кеш", - підкреслив депутат.

О.Грановський також уточнив, що його рішення йти на вибори поза списком партії обумовлено особистими переконаннями.

"Переживати всі успіхи і проблеми кампанії, будучи в списку, простіше, ніж бути на окрузі. І я думаю, що кожному політику, якщо він думає йти цією дорогою в майбутньому, хочеться довести якусь свою профпридатність. Я думаю, що це основна мотивація", - пояснив він.

На його думку, будь-який мажоритарний округ - це ризик, який неможливо спрогнозувати. Водночас, депутат переконаний, що маніпуляції на майбутніх виборах неможливі.

"Сьогодні настільки прикуті погляди всіх учасників процесу, особливо до людей, які на слуху, що будь-які порушення, які вони або їхня команда допускає, відразу ж аналізуються тисячами людей. Тому собі дорожче. Я в ці маніпуляції не вірю. Чутки про це будуть роздуватися, а практично, я впевнений, не буде про що", - сказав О.Грановський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА