15:54 06.10.2018

Парубій розповів, коли підпише постанову щодо санкцій проти телеканалів NewsOne і "112 Україна"

1 хв читати
Парубій розповів, коли підпише постанову щодо санкцій проти телеканалів NewsOne і "112 Україна"

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підпише постанову про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів до юридичних осіб, пов'язаних з телеканалами, після розгляду поданих проектів постанов про її скасування. Про це спікер українського парламенту заявив сьогодні під час робочого візиту до Грузії, повідомляє прес-служба ВР.

Зокрема, Парубій уточнив журналістам, що "були внесені, та, відповідно до закону України про Регламент, зареєстровані, дві постанови щодо скасування цього рішення парламенту". 

За його словами, для підписання первинного рішення ці постанови мають бути винесені на розгляд Верховної Ради та відхилені.

При цьому Парубій зазначив, що розгляд відповідних постанов відбудеться вже на найближчому пленарному тижні, та висловив переконання, що вони таки будуть відхилені.

"У мене немає жодних сумнівів, що вони будуть відхилені, - у той же момент це дає мені можливість підписати постанову щодо санкцій, і вона тут же вступає в дію. Я впевнений, що Рада національної безпеки і оборони України теж не буде баритися з вивченням цієї ситуації і з прийняттям відповідного рішення", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА