16:56 09.10.2018

Садовий про об'єднання політсил: Деякі хочуть складних переговорів і передбачити все на 10 років вперед

2 хв читати
Садовий про об'єднання політсил: Деякі хочуть складних переговорів і передбачити все на 10 років вперед

Мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий вважає, що політичним силам, які думають про можливе об'єднання зусиль перед майбутніми в Україні виборами, не варто ускладнювати переговорний процес і розуміти відповідальність за долю країни.

"Хочу подякувати, що колеги з "ДемАльянсу" розуміють відповідальність сьогоднішнього дня. Тому що інші хочуть складних переговорних процесів і хочуть передбачити все на 10 років вперед. Нам важливіший час і момент, потрібно йти вперед і перемагати. Буде у нас посада президента, наведемо лад у країні - усім буде багато місць для роботи", - сказав він журналістам після підписання угоди про політичний союз з партією "Демократичний альянс" у вівторок у Києві.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про те, чи проводяться переговори про об'єднання з партією "Громадянська позиція" та її лідером Анатолієм Гриценком, А.Садовий зазначив, що такі переговори тривають "останніх років шість".

"Ми домовилися з Гриценком, що в наступному парламенті буде потужна коаліція, де буде і партія Гриценка ("Громадянська позиція" - ІФ), і багато інших політиків. Завдання в тому, щоб у нас була в наступному парламенті більшість, 300 голосів, тоді можливі серйозні зміни в нашій країні", - наголосив він.

А.Садовий переконаний, що потрібно робити все для досягнення єдності між усіма демократичними силами, які "не обслуговують олігархів".

Розповідаючи про можливість потенційної підтримки інших кандидатур, зокрема А.Гриценка, у другому турі виборів президента України, лідер "Самопомочі" сказав: "Я думаю, що в другому турі буде Садовий. Якщо буде Садовій і Гриценко - це прекрасний вибір для українців. Я готовий до будь-яких варіантів".

"Ми будемо боротися, щоб Андрій Садовий був єдиним кандидатом не лише від "Самопомочі", не лише від "ДемАльянсу", не лише від союзу наших партій, а й від інших проукраїнських демократичних політичних сил", - зазначив у свою чергу співголова "ДемАльянсу" В.Гацько.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА