14:14 14.10.2018

Тимошенко помолилася за мир і українських військових у Костянтинівці

2 хв читати
Тимошенко помолилася за мир і українських військових у Костянтинівці

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко завітала на свято Покрови Пресвятої Богородиці у Свято-Стрітенський храм у прифронтовому місті Костянтинівка Донецької області, де молилася за мир і здоров'я українських захисників, а також за утвердження єдиної помісної Української православної церкви, повідомляє прес-служба "Батьківщини" в неділю.

"Це велике свято для України, день, коли ми шануємо захисників і захисниць нашої країни. Досить довго було прийнято вважати, що в Україні боєздатної армії, по суті, немає. Жили минулою славою, знаходили подвиги в архівах, дивилися на вкриті пилом старовинні хоругви та булави. А коли прийшла біда в країну, коли ворог ступив на нашу святу землю — піднялись наші хлопці й дівчата. З’явилася нова українська армія — народжена не указами і постановами, а серцями і душами українців", – написала Ю.Тимошенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За її словами, поява цих справді великих людей, українських героїв, народження української армії – "це справжнє рукотворне диво, не менш приголомшливе, ніж омофор Богородиці над Константинополем". "Це наша Покрова України! Схиляємо голови з вдячністю перед усіма тими, хто віддав своє життя за Україну. Пам’ятаємо, не забудемо", – зазначила лідер партії.

"Мир обов’язково повернеться в Україну, а держава дбатиме про воїнів, їхні родини та всіх українців. Донбас буде українським, а кордони України – відновлено. Україна переможе!"- впевнена Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА