17:43 16.10.2018

Члени аграрного комітету Ради мають намір домагатися через президента зниження тарифів на залізничні перевезення і звільнення голови "Укрзалізниці"

1 хв читати

Члени комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин мають намір домагатися через президента України зниження тарифів на залізничні перевезення і звільнення керівника "Укрзалізниці", повідомив заступник глави комітету Григорій Заболотний ("Блок Петра Порошенка").

"Бізнес збунтувався. Підвищили тарифи на залізничні перевезення вантажів, ні з ким не консультуючись, майже на 50%...Ми звертаємося і просимо вас підтримати нас: завтра всі, хто бажає піти на засідання уряду, гостро порушити це питання та обстоювати його", - сказав він із трибуни парламенту на пленарному засіданні у вівторок у Києві.

Як передає кореспондент під час заяви біля трибуни розмістилася велика кількість членів комітету аграрної політики на знак згоди з тим, про що говорив їхній колега.

"Ми звертаємося з проханням до представника президента у Верховній Раді, щоб нам найближчим часом - завтра-післязавтра - організувати зустріч з президентом", - додав Г.Заболотний.

Члени комітету сподіваються, що глава держави скличе засідання Ради національної безпеки і оборони, де приймуть рішення щодо ситуації з "Укрзалізницею".

"Саме Рада національної безпеки і оборони може ухвалити рішення і про повернення до попереднього рівня тарифів на перевезення, а також кадрове питання щодо керівника залізниці, який є несистемним, на наш погляд, поганим менеджером у цій сфері", - заявив Г.Заболотний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА