19:21 19.10.2018

Розвиток відносин з Україною залишається однією з ключових тем зовнішньої політики ФРН

2 хв читати
Розвиток відносин з Україною залишається однією з ключових тем зовнішньої політики ФРН

Розвиток відносин з Україною залишається однією з ключових тем зовнішньої політики Німеччини, повідомив державний секретар Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Вальтер Лінднер під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним у Києві в п'ятницю.

"Міністр П.Клімкін подякував німецькій стороні за фінансову та технічну підтримку, яка надається нашій країні, зокрема, за продовження мандата Спеціального уповноваженого з питань децентралізації та належного управління Георга Мільбрадта", - повідомила прес-служба МЗС України.

Український міністр підкреслив зростання активності німецького бізнесу в Україні, що свідчить про довіру реформам, які впроваджуються українським урядом. Окремо закликав німецьку сторону підсилити фінансову підтримку в розвитку малого і середнього підприємництва в країні.

"Державний секретар МЗС ФРН, у свою чергу, підкреслив важливість реформ в Україні в контексті підтримки макроекономічної стабільності та створення сприятливих умов для іноземного бізнесу. В.Лінднер окремо відзначив прогрес в реалізації домовленостей в рамках незв'язаного фінансового кредиту обсягом 500 млн євро і поінформував про намір німецької сторони розширити рамкові умови подальшого фінансування", - йдеться в інформації.

В українському МЗС повідомили, що В.Лінднер знаходиться в Україні на чолі делегації державних секретарів шести міністерств. Починаючи з 2014 року, це вже четвертий візит державних секретарів Німеччини в Україну, спрямований на підтримку прямого діалогу з профільними міністерствами. Нинішній візит здійснюється в рамках підготовки до візиту в Україну Федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА