16:55 23.10.2018

Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Ізраїлю, Катару, Бельгії та Ісландії

1 хв читати
Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Ізраїлю, Катару, Бельгії та Ісландії

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у новопризначених послів в Україні - Держави Ізраїль, Держави Катар, Королівства Бельгія, Республіки Ісландія, повідомляється на офіційному сайті глави Української держави у вівторок.

Президент України та Посол Ізраїлю Йоель Ліон приділили окрему увагу питанню поглиблення двостороннього торговельно-економічного співробітництва, зокрема, підписанню найближчим часом Угоди про зону вільної торгівлі між урядами України та Ізраїлю. Сторони обговорили також співробітництво в рамках ООН та інших міжнародних організацій.

Під час бесіди П.Порошенка з послом Катару Гаді Аль-Гаджрі співрозмовники наголосили на важливості початку роботи в листопаді Спільної міжурядової комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва. Сторони наголосили на важливості якнайшвидшої ратифікації двосторонніх угод про сприяння та взаємний захист інвестицій, а також уникнення подвійного оподаткування.

Під час бесіди П.Порошенка з послом Бельгії Алексом Ленардсом співрозмовники висловилися за необхідність посилення політичного діалогу та наголосили на важливості посилення співпраці в рамках ООН, враховуючи членство Бельгії в Раді Безпеки у 2019-20 рр. Глава держави висловив вдячність Бельгії за практичну допомогу в контексті подолання наслідків російської агресії.

Під час бесіди з послом Ісландії Арні Тор Сігурдссон П.Порошенко наголосив на важливості активізації торговельно-економічного співробітництва між країнами і подякував уряду Ісландії за солідарність у питанні суверенітету і територіальної цілісності України, а також чітку політику санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА