14:54 25.10.2018

"Наш край" закликає боротися з корупцією в "Укрзалізниці"

1 хв читати
"Наш край" закликає боротися з корупцією в "Укрзалізниці"

У партії "Наш край" закликають боротися з корупцією в ПАТ "Укрзалізниця", як компанії-монополісті, та здійснити реформи, спрямовані на суттєве підвищення якості перевезень на залізниці.

"Укрзалізниця" має боротися з корупцією та здійснювати реформи, спрямовані на суттєве підвищення якості перевезень. Нещодавно керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов в соцмережах похвалився "супер досягненнями" держпідприємства з багатомільярдним бюджетом: перефарбуванням двох пасажирських вагонів. Загалом цього року, за його словами, було відремонтовано "цілих" 46 вагонів, а до кінця року заплановано ще 53", - зазначив народний депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

З такими темпами, за його словами, ремонт несправних вагонів займе 15 років, а повне оновлення рухомого складу - набагато більше.

"Якби чиновники ліквідували корупцію, через яку щорічно зникає щонайменше 15 млрд грн, то за рік можна було б відремонтувати майже півтори тисячі вагонів. Але з темпами нинішнього керівництва оновлений рухомий склад ми отримаємо років через 50", - зазначив С.Шахов.

Він закликав керівництво "Укрзалізниці" не імітувати "бурхливу діяльність", а зайнятися реальною роботою. "Потрібно подолати головну проблему - тотальну багатомільярдну корупцію, яка роз'їдає підприємство та гальмує розвиток залізниці. Це єдина можливість оновити парк пасажирських вагонів за кілька років без додаткових вливань із бюджету країни", - резюмував С.Шахов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА