13:04 08.11.2018

Єврокомісар Ган 9 листопада відвідає Україну

2 хв читати
Єврокомісар Ган 9 листопада відвідає Україну

Європейський комісар з питань європейської політики сусідства та розширення Йоганнес Ган у рамках візиту в Україну 9 листопада проведе зустрічі з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром закордонних справ Павлом Клімкіним і директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.

"9 листопада Україну відвідає європейський комісар з європейської політики сусідства та переговорів про розширення Йоганнес Ган. Головна мета його візиту - обговорити прогрес у здійсненні реформ і впровадження Угоди про асоціацію. Під час свого візиту Ган зустрінеться з президентом Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, керівником НАБУ Артемом Ситником", - ідеться в релізі представництва Євросоюзу в Україні.

На зустрічі з В.Гройсманом єврокомісар представить йому новий регулярний звіт про виконання Угоди про асоціацію. В документі міститься оцінка прогресу, якого Україна досягла в рамках Угоди про асоціацію минулого року.

Й.Ган проведе зустрічі з представниками громадянського суспільства - він планує обговорити з ними останні напади на активістів. На знак підтримки державних медіа єврокомісар зустрінеться з представниками громадського мовника - керівництвом і наглядовою радою.

Крім того, разом із координатором системи ООН, координатором з гуманітарних питань та постійним представником Програми розвитку ООН в Україні Оснат Лубрані єврокомісар підпише угоду ЄС-ПРООН щодо підтримки Євросоюзом сходу України (нова програма ЄС із бюджетом у EUR50 млн).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА