19:11 15.11.2018

Заяви Путіна є прикладом втручання у вибори в Україні ще до початку кампанії

1 хв читати
Заяви Путіна є прикладом втручання у вибори в Україні ще до початку кампанії

Заяви президента РФ Володимира Путіна стосовно діяльності президента України Петра Порошенка щодо врегулювання ситуації на Донбасі свідчать про втручання російського президента у виборчий процес в Україні ще до початку кампанії, наголошує прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко.

"Сьогоднішні заяви Путіна є явним прикладом його втручання у виборчий процес в Україні, попри те, що кампанія ще навіть не почалася. Очевидною є неприязнь Путіна до Порошенка як державного діяча, який зірвав плани Кремля із повернення України під контроль Російської імперії", - написав С.Цеголко на сторінці у Facebook у четвер, додавши, що питання влади в Україні вирішуватиме не Кремль, а український народ.

Прес-секретар наголосив, що П.Порошенко виступав і виступає за політико-дипломатичне врегулювання ситуації, але "ніколи не погодиться на мир на умовах країни-агресора".

"Глава держави й надалі, поєднуючи оборонні й дипломатичні зусилля, захищатиме суверенітет, територіальну цілісність і незалежність держави. І він боротиметься за таке мирне врегулювання, яке відповідає національним інтересам України, а не Росії-агресора", - підсумував С.Цеголко.

Раніше в четвер В.Путин заявив, що П.Порошенко "не проявив бажання і готовності до реалізації Мінських угод". Крім того, за його словами, українській владі доведеться домовлятися з керівниками самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА