11:26 16.11.2018

Турчинов заявив про неприпустимість переговорів із "маріонетками Кремля" на Донбасі

2 хв читати
Турчинов заявив про неприпустимість переговорів із "маріонетками Кремля" на Донбасі

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов наголошує на маріонетковому характері "влади" в непідконтрольних уряду окремих районах Донецької та Луганської областей за підсумками проведених там 11 листопада нелегітимних "виборів" і заявляє про неприпустимість ведення з ними будь-яких переговорів, повідомляється на офіційному сайті РНБО.

"Заява Путіна (президент РФ Володимир Путін - ІФ) про необхідність ведення Україною переговорів із кремлівськими маріонетками, яких призначили "керувати" квазіреспубліками, - це його нав'язлива ідея, яку він безрезультатно намагається проштовхувати ще з 2014 року, і яку ніколи не сприйме наша держава та весь цивілізований світ", - сказав О.Турчинов.

За його словами, "Москва намагається бездарно приховати окупацію частини українського Донбасу за організованими нею фейковими виборами".

"Є лише один шлях виконання Мінських угод, про які постійно згадує Путін, - припинення військової агресії та звільнення української території від окупаційних військ і російської зброї", - наголосив О.Турчинов.

Як повідомлялося, в четвер В.Путін заявив, що президент України Петро Порошенко "не виявив бажання та готовності до реалізації Мінських угод" і що українській владі доведеться домовлятися з керівниками самопроголошених Донецької та Луганської народних республік. "Ми, проте, вважаємо, що іншого шляху немає, і все одно доведеться домовлятися. Сподіваюся, що люди, які очолять країну в майбутньому, хто б це не був... дійдуть до висновку про те, що іншого шляху, крім мирного, немає, і потрібно виконувати Мінські угоди", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА