10:23 20.11.2018

Фракція "Опоблок" у ВР виключила зі свого складу Бойка та Льовочкіна - Вілкул

1 хв читати
Фракція "Опоблок" у ВР виключила зі свого складу Бойка та Льовочкіна - Вілкул

Фракція "Опозиційний блок" у Верховній Раді виключила зі свого складу народних депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна, повідомив співголова фракції Олександр Вілкул.

"Хочу поінформувати, що півгодини тому завершилося засідання фракції "Опозиційний блок", на якому зі складу фракції було виключено Бойка Юрія Анатолійовича та Льовочкіна Сергія Володимировича", - заявив Олександр Вілкул на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок.

Як повідомлялося, 9 листопада співголова політичної партії "Опозиційний блок" та однойменної парламентської фракції Ю.Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович уклали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

15 листопада В.Рабінович заявив, що не балотуватиметься в президенти України, але очолить партійний список на виборах до Верховної Ради восени 2019 року. Наступного дня він заявив, що Ю.Бойко буде єдиним кандидатом від "Опозиційної платформи - За життя" на майбутніх виборах президента України, запланованих на березень 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА