11:10 20.11.2018

Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

2 хв читати
Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

Народний депутат Юрій Бойко, якого виключили з фракції "Опозиційний блок", повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя".

"Ми створюємо парламентську групу "Опозиційна платформа - За життя". "Опозиційний блок" залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І таку парламентську групу буде створено в парламенті найближчим часом", - сказав він журналістам у Верховній Раді у вівторок.

Депутат висловив упевненість, що частина "Опозиційного блоку" приєднається до нової депутатської групи. "Також у нас є кілька пропозицій від депутатів інших груп", - додав він.

Наразі голова Верховної Ради Андрій Парубій ще не зачитав рішення фракції "Опозиційний блок" про виключення з її складу народних депутатів Ю.Бойка та С.Льовочкіна. Отже, Ю.Бойко поки що залишається співголовою фракції.

Як повідомлялося, фракція "Опозиційний блок" на засіданні у вівторок уранці ухвалила рішення про виключення Ю.Бойка та С.Льовочкіна з фракції, за словами співголови фракції Олександра Вілкула, з формулюванням "за зраду інтересів виборців".

9 листопада співголова політичної партії "Опозиційний блок" та однойменної парламентської фракції Ю.Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович уклали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

15 листопада В.Рабінович заявив, що не балотуватиметься в президенти України, але очолить партійний список на виборах до Верховної Ради восени 2019 року. Наступного дня він заявив, що Ю.Бойко буде єдиним кандидатом від "Опозиційної платформи - За життя" на майбутніх виборах президента України, запланованих на березень 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА