13:05 22.11.2018

Марчук виконуватиме обов'язки представника України в ТКГ на громадських засадах - розпорядження

1 хв читати
Марчук виконуватиме обов'язки представника України в ТКГ на громадських засадах - розпорядження

 Розпорядження президента України Петра Порошенка №210/2018-рп про призначення Євгена Марчука представником України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) оприлюднено на сайті глави Української держави.

"Уповноважити Марчука Євгена Кириловича представляти Україну в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. Марчук здійснює діяльність, передбачену цим розпорядженням, на громадських засадах", - йдеться в тексті документа.

Згідно з розпорядженням також звільняється від виконання відповідних обов'язків другий президент України (1994-2005 рр.) Леонід Кучма.

"Увільнити Кучму Леоніда Даниловича від виконання обов'язків представляти Україну в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження президента України від 8 липня 2014 року №953 "Про уповноваження Л.Кучми на участь у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях", - свідчить документ.

Раніше про призначення президентом Є.Марчука представником України в ТКГ повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, представник президента України з мирного врегулювання на Донбасі Ірина Геращенко.

Є.Марчук - колишній глава СБУ, екс-міністр оборони, екс-секретар РНБО, екс-прем'єр-міністр України, генерал армії.

Про те, що Л.Кучма припинив роботу в ТКГ, в якій представляв Україну, 2 жовтня повідомила його прес-секретар Дарка Оліфер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА