07:07 23.11.2018

Відсторонення від посади секретаря міськради Глухова паралізує місто

2 хв читати

Суд у Сумах прийняв рішення відсторонити від посади секретаря Глухівської міської ради Олену Демишеву, яка виконувала обов'язки міського голови, повідомляє прес-служба "Об'єднання" Самопоміч "".

За інформацією прес-служби партії, напередодні О.Демишевій вручили підозру в незаконному звільненні начальниці управління соцзахисту міськради.

"Нібито причиною цього стала політика: звільнена працівниця - депутат від "Волі народу", а Демишева - від" Об'єднання "Самопоміч". За словами ж Олени Демишевої, підставою для звільнення начальниці управління соцзахисту Глухівської міськради стали результати перевірки. Робоча група виявила в її роботі грубі порушення", - сказано в повідомленні "Самопомочі".

Однак суд підтримав сторону слідства і відсторонив О.Демишеву від виконання обов'язків на два місяці на час слідства.

"Це зупинить усі платіжки, оскільки право підпису є тільки у мене. Виконавчий комітет не зможе працювати. А якщо два місяці, яких вимагає слідство, то місто просто зупиниться, тим більше, що йде кінець року ... Треба працювати, треба готувати бюджет міста, який готую саме я як секретар міської ради. Треба приймати рішення, скликати виконавчий комітет, який вирішуватиме важливі для міста питання, і відсторонення мене від посади просто паралізує місто", - заявила О.Демишева.

За її словами, цим планують скористатися депутати-опоненти, які вже готують незаконну процедуру відкликання депутатів Глухівської міськради, щоб захопити владу в місті.

У свою чергу глава виконкому партії "Об'єднання "Самопоміч" Олег Лаврик підкреслив, що ситуація в Глухові - "це черговий виток політичної розправи над "Самопоміччю"

У партії нагадали, що раніше за надуманими обвинуваченнями було усунуто з посади мера Скадовська Олександра Яковлєва, а мер Миколаєва Олександр Сенкевич півроку в судах доводив незаконність рішення місцевих депутатів про його відставку і таки повернувся в крісло мера. У Львові депутати обласної ради незаконно звільнили з посади заступника голови облради Параску Дворянин, а в Луцьку місцеві депутати відправили у відставку секретаря міськради Юлію Вусенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА