09:48 23.11.2018

Порошенко: Мусульманська громада України є невід'ємною частиною українського суспільства і разом з усім народом дає відсіч агресії РФ

1 хв читати
Порошенко: Мусульманська громада України є невід'ємною частиною українського суспільства і разом з усім народом дає відсіч агресії РФ

Президент України Петро Порошенко направив свої привітання з нагоди проведення VI З'їзду мусульман, відзначивши активну участь мусульманської громади в політичному, культурному житті країни, а також значні зусилля для відсічі російській агресії, звільнення Криму та тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

"Ваші зібрання завжди ставали потужними майданчиком для міжнаціонального та міжконфесійного діалогу, визначення стратегічних орієнтирів на майбутнє", - йдеться в привітанні, оприлюдненому на сайті глави Української держави в п'ятницю вранці.

Президент висловив упевненість, що курс на єдність і злагоду в суспільстві, яким ідуть мусульмани України, буде продовжений.

"Мусульманська громада України є невід'ємною частиною українського суспільства, бере активну участь у політичному, культурному житті країни, демонструє патріотизм і разом з усім народом докладає значних зусиль для відсічі російській агресії, звільнення Криму та тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей", - наголосив П.Порошенко.

Президент подякував мусульманам за активну громадянську позицію і висловив упевненість, що "разом ми - непереможна сила, яка забезпечить процвітання України в колі європейських держав".

"Бажаю всім організаторам, учасникам і гостям з’їзду плідної роботи, доброго здоров'я, життєвого оптимізму та миру", - йдеться в привітанні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньяху домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА