16:53 23.11.2018

У "БПП" заявляють, що захистили від зростання тарифів вразливі категорії громадян

2 хв читати
У "БПП" заявляють, що захистили від зростання тарифів вразливі категорії громадян

Народні депутати фракції партії "Блок Петра Порошенка" заявляють, що в бюджетному процесі змогли виконати завдання президента України захистити від підвищення тарифів вразливі категорії населення та збільшити витрати на безпеку та соціальну сферу.

Як повідомляє прес-служба партії, після ухвалення закону про державний бюджет на 2019 рік у п'ятницю народний депутат Вадим Денисенко розповів журналістам, що в державному бюджеті на 2019 рік на субсидії передбачено 55 млрд грн.

"Цієї суми цілком достатньо для фінансування зазначеної статті видатків. Важливо також, що поточного року бюджет погасив заборгованість із субсидій у 17 млрд, яка утворилася в попередні роки. Тому загальна сума субсидій у бюджеті 2018 року була вище порівняно з 2019 роком", - сказав він.

За словами політиків, індексація пенсій відбувається автоматично на рівень інфляції. У 2019 заплановано збільшення пенсій на 11-12%.

Народний депутат, заступник голови фракції Максим Курячий розповів, що зміни до Податкового кодексу в частині зниження порога оголошеної вартості пересилань для митного оформлення внесено для ускладнення контрабандних схем на митниці.

"З 1 січня 2019 року без митного оформлення проходитимуть посилки на суму до 150 євро та 100 євро з 1 липня 2019 року. Повною мірою ця норма запрацює з 1 січня 2022 року, коли поштові операторі будуть готові взяти на себе роль податкових агентів. Не люди сплачуватимуть і відповідатимуть за правильність нарахування цих митних платежів, а поштовий оператор має забезпечити усі ці операції. Так відбувається у всьому світі. Головна ціль під час врегулювання цього питання полягала в ускладненні контрабандних схем на митниці", - сказав він.

"Ні для кого не секрет, що кількість тіньових грошей на митниці величезна. Менше контрабанди - більше надходжень до бюджету, більше нових доріг, вище пенсії, здорова економіка", - заявив М.Курячий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА