18:30 23.11.2018

Березенко: "БПП" не має стосунку до розміщення антиреклами Тимошенко на бігбордах у Києві

1 хв читати
Березенко: "БПП" не має стосунку до розміщення антиреклами Тимошенко на бігбордах у Києві

Заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" ("БПП") Сергій Березенко відкидає свою причетність і причетність будь-кого з "БПП" до розміщення антиреклами лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко в Києві на бігбордах.

"Ні я, Березенко Сергій Іванович, ні члени нашої команди не мають жодного стосугку до антиреклами лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка заполонила сьогодні весь Київ. Більше того, будь-яку згадку або використання вікових або фізіологічних особливостей людини для реклами вважаю принизливим, нікчемним і негідним вчинком. А тому всіх закликаю не використовувати такі ганебні методи", - йдеться в заяві, оприлюдненій С.Березенком на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

"У нашої команди досить офіційних аргументів, які дають змогу українцям зробити вибір на користь тих програм, тих європейських цінностей, які ми сповідуємо. Тому застерігаю всіх, хто готує такі брудні провокації, що вони не лише не додають бали, а й знижують рівень політичної етики й роблять Україну слабшою", - наголосив політик.

С.Березенко також зазначив, що має намір зустрітися з опонентами на дебатах "і порівняти програми розвитку України, а не брудні політичні технології".

Раніше "Батьківщина" обвинуватила С.Березенка в тому, що він причетний до розміщення бігбордів образливого змісту із зображенням Ю.Тимошенко, що з'явилися в Києві та області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА