10:55 06.12.2018

Голова Харківської обладміністрації Світлична очолила депутатську групу, до якої увійшли 3/4 депутатів Харківської облради

2 хв читати
Голова Харківської обладміністрації Світлична очолила депутатську групу, до якої увійшли 3/4 депутатів Харківської облради

У Харківській обласній раді створено депутатську групу "Єдність і розвиток Харківщини", до якої увійшли представники всіх шістьох фракцій - 3/4 депутатів від загальної кількості ради, повідомила під час сесії голова ОДА та голова новоствореної групи Юлія Світлична.

За словами Ю.Світличної, до групи увійшли представники всіх фракцій, а також керівництво ОДА та облради.

"У складні часи українцям як ніколи потрібна консолідація. Сьогодні 90 депутатів обласної ради створили найбільшу в Україні депутатську групу - "Єдність і розвиток Харківщини". Метою нашої групи є розвиток регіону та країни, захист інтересів кожного жителя області", - заявила Ю.Світлична.

Вона зазначила, що головним завданням "Єдності і розвитку Харківщини" є розробка конкретних проектів розвитку регіону.

"У 2019-му продовжуватимемо відновлювати об'єкти, які десятиліттями перебували в занепаді. Пріоритетними будуть соціальна та гуманітарна сфери - насамперед відновлення лікарень і соціальний захист харків'ян. У планах також завершення будівництва філармонії, а також будівництво сучасного онкологічного комплексу, нових центрів адміністративних послуг, шкіл, дитячих садів і спортивної інфраструктури", - зазначила Ю.Світлична.

Голова ОДА заявила, що особлива увага в роботі депутатів - на будівництві доріг.

"Нинішнього року нам вдалося зробити чимало: повністю відновлено три магістральні дороги в напрямку Донецької, Луганської та Сумської областей, відремонтовано велику кількість місцевих доріг. У планах на наступний рік - капітальний ремонт, а фактично - будівництво дороги Харків-Лозова-Павлоград. Вдалося закласти кошти на цей проект окремим рядком у державному бюджеті", - заявила Ю.Світлична.

До складу Харківської обласної ради входять 120 депутатів, що представляють шість фракцій: "БПП "Солідарність", "Відродження", "Батьківщина", "Опозиційний блок", "Об'єднання "Самопоміч", "Наш край". Відповідно, нова депгрупа "Єдність і розвиток Харківщини" (90 осіб) - 3/4 від спискового складу облради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА