15:52 07.12.2018

Полторак і Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України

1 хв читати
Полторак і Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України

Міністр оборони України Степан Полторак і заступник міністра оборони США у справах РФ, України та Євразії Лора Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України.

"Сьогодні провів зустріч із заступником міністра оборони США пані Лорою Купер. Поінформував іноземну делегацію про ситуацію, що склалася внаслідок чергового акту відкритої збройної агресії з боку Росії, який відбувся в Керченській протоці", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook за підсумками зустрічі в п'ятницю в Києві.

Також, за його словами, вони обговорили питання реалізації закону України "Про національну безпеку України", зокрема в контексті впровадження цивільного демократичного контролю в Міністерстві оборони України, реформування системи управління, здійснення оборонного огляду та ключових аспектів оборонної реформи.

Під час зустрічі також було визначено пріоритети щодо посилення двосторонньої співпраці України та США на найближчу перспективу та конкретні заходи, які реалізовуватимуться з використанням допомоги США та інших міжнародних партнерів.

"Крім того, обговорили перелік першочергових потреб Військово-Морських сил Збройних сил України, а також узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень нашої держави", - зазначив С.Полторак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА