18:04 07.12.2018

"Опозиційний блок" на з'їзді 15 грудня має намір запропонувати підтримати єдиного кандидата в президенти

2 хв читати
"Опозиційний блок" на з'їзді 15 грудня має намір запропонувати підтримати єдиного кандидата в президенти

Партія "Опозиційний блок" має намір звернутися до інших політичних сил і профспілкових організацій із проханням підтримати єдиного кандидата на чергових президентських виборах в Україні в 2019 році, повідомляється на офіційному сайті партії у п'ятницю із посиланням на інформацію її співголови Бориса Колеснікова.

За його словами, це питання буде головним на майбутньому з'їзді партії, що відбудеться 15 грудня. "А вже на з'їзді в січні ми підтримуватимемо того кандидата, який реально може претендувати на найвищу посаду в нашій країні", - наголосив Б.Колесніков.

"Ми хочемо звернутися до всіх політичних сил, з пропозицією консолідуватися навколо єдиного кандидата від опозиції. Не від Південного Сходу і не від Північно-Заходу, а одного кандидата, який може не просто вийти в другий тур, а виграти вибори", - заявив він.

Також, за словами політика, на з'їзді партії обговорюватимуться дії вже виключених із парламентської фракції "Опозиційний блок" народних депутатів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна. "Членам партії незрозуміла поведінка наших колишніх колег...Вони публічно заявляють про те, що вони вже не в Опоблоці, вони вже в "Опозиційній платформі - За життя", а тепер кажуть: "Ой, ми передумали, ще й з'їзд нам не подобається" ... пішли, отже пішли. Найближчий з'їзд надасть оцінку цьому процесу. Всі делегати отримають можливість висловити свою думку з приводу майбутнього людей, які пішли на грубе порушення партійного статуту і етики", - зазначив Б.Колесніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА