19:54 08.12.2018

"Батьківщина" закликає ЗМІ не брати участі в кампанії з дискредитації опонентів президента

1 хв читати
"Батьківщина" закликає ЗМІ не брати участі в кампанії з дискредитації опонентів президента

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" закликає засоби масової інформації не брати участь в кампанії з дискредитації опонентів, яку намагається здійснювати команда нинішнього президента України.

"Батьківщина" закликає медіа пам'ятати про свою високу місію - інформувати читачів, глядачів, слухачів, допомагати зрозуміти, що відбувається насправді. І не піддаватися спокусі або примусу бути використаними владою в ганебній політичної кампанії, яка не має нічого спільного ні з інтересами українців, ні з інтересами України", - сказано в зверненні ВО "Батьківщина" до журналістів і ЗМІ, оприлюдненому на сайті політсили в суботу.

У "Батьківщині" вважають, що для дискредитації опонентів президентська команда не гребує "ні маніпуляціями, ні безсоромною брехнею", і констатують, що в кампанію з дезінформації залучаються журналісти і ЗМІ.

"Справжнім журналістам, як нікому, відомо, що жодному політику в нашій країні не доводилося чути стільки обвинувачень на свою адресу, як Юлії Тимошенко. І ці обвинувачення не обмежувалися тільки заявами для преси. (...) Вони (судді часів президента Віктора Януковича - ІФ) кинули Тимошенко за ґрати, але не зламали її. і всі обвинувачення були спростовані. Не тільки українськими, а й європейськими та американськими судами", - підкреслили в політсилі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА