20:23 18.12.2018

Європейський букмекер bwin вважає Тимошенко і Порошенко найбільш ймовірними переможцями виборів

2 хв читати
Європейський букмекер bwin вважає Тимошенко і Порошенко найбільш ймовірними переможцями виборів

Букмекерська компанія ElectraWorks Limited (Гібралтар), що працює під брендом bwin і належить GVC Holdings PLC, яка котирується на Лондонській фондовій біржі, приймає ставки на майбутні українські президентські вибори, вважаючи основними претендентами на перемогу Юлію Тимошенко і нинішнього президента Петра Порошенка.

Згідно сайту bwin, ставки на те, що наступним президентом України за підсумками призначених на кінець березня 2019 виборів стане Ю.Тимошенко, приймаються як 2,5 до 1, тоді як у разі П.Порошенко вони складають 3,5 до 1.

Слідом за лідерами передвиборчої гонки зі значним відривом йдуть Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук (8 до 1), Анатолій Гриценко (10 до 1), Юрій Бойко (21 до 1).

Замикають список Олег Ляшко і Андрій Садовий (31 до 1), а ставка на перемогу будь-якого іншого кандидата приймається з коефіцієнтом 14 до 1.

Для порівняння ставка на те, що Дональд Трамп залишиться на другий президентський термін за підсумками виборів у кінці 2020 року, встановлена на рівні 2,6 до 1. Ставки на виграш збірної України відбіркової групи на Євро-2020 приймаються з коефіцієнтом 4,5 до 1, що відповідає показнику збірної Сербії проти 1,44 до 1 у збірної Португалії.

bwin приймав ставки і на президентські вибори, які були призначені на 17 січня 2010 року. Станом на 11 грудня 2009 року шанси Віктора Януковича виграти їх оцінювалися з коефіцієнтом 1,67 до 1 проти 2,07 до 1 у Ю.Тимошенко.

Слідом за лідерами тієї передвиборчої гонки з великим відривом йшли Арсеній Яценюк (23 до 1), тодішній президент Віктор Ющенко (27 до 1) і Сергій Тігіпко (30 до 1). Шанси Анатолія Гриценка тоді оцінювалися як 200 до 1.

Компанія bwin International Ltd була заснована в 1999 році і спочатку називалася Simon Bold (Gibraltar) Ltd, а в 2001 році була поглинена bwin Interactive Entertainment AG (Відень), яку, в свою чергу, на початку лютого 2016 року придбала GVC.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА