13:44 24.12.2018

Безсмертний заявив про створення партії нового зразка

2 хв читати
Безсмертний заявив про створення партії нового зразка

Український політик, екс-віце-прем'єр-міністр Роман Безсмертний заявив про початок роботи зі створення партії нового зразка, установчий з'їзд якої може відбутися наприкінці січня 2019 року.

"Я готовий брати на себе відповідальність, щоб стати ініціатором формування партії нового зразка. Установчий з'їзд політичної сили однодумців пропоную провести наприкінці січня 2019 року", – йдеться в маніфесті "Про майбутнє" на сайті Р.Безсмертного, повідомляє прес-служба політика в понеділок.

За словами Р.Безсмертного, партія має формуватися за горизонтальним принципом, а її члени бути не "гвинтиками" системи, а постійними учасниками внутрішньопартійних дискусій.

"В еру горизонтальних зв'язків і мережевої демократії будувати партію з номенклатурно-адміністративною моделлю означає вкотре відтворювати КПРС. В майбутнє неможливо потрапити, рухаючись назад. Партія повинна плекати, готувати кадри і нести відповідальність за їхню роботу в державних органах та органах місцевого самоврядування", – вважає політик.

Він повідомив, що в цій політичній сили поки немає назви і логотипу. Також спільнота прихильників має виробити принципи організації та управління партією.

Водночас у своєму маніфесті Р.Безсмертний пропонує деякі програмні речі для майбутньої політичної сили. Серед них: робота заради створення сильної української армії; позбавлення держави монополії на виробництво товарів оборонного замовлення; розрив економічних відносин з Росією; перехід до цивілізованого обороту земель; перезаснування держави; перезаснування парламентської держави; посилення ролі місцевого самоврядування.

"Нашою метою має стати розбудова Великої України. Ми маємо позбутися комплексу неповноцінності і зайняти своє місце серед великих держав світу. Інструментом має стати перезаснування держави через якісну зміну всіх її інститутів", – говорить у Маніфесті Р.Безсмертний.

Він також закликав до підтримки всіх, хто хоче приєднатися до партії нового зразка та визнає, що основною цінністю держави має стати людина.

Як повідомлялося, в травні 2018 року Р.Безсмертний заявив про намір брати участь у виборах президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА