10:04 26.12.2018

Зеленський: Я думаю про вибори президента, але поки що про це рано говорити

2 хв читати
Зеленський: Я думаю про вибори президента, але поки що про це рано говорити

Шоумен, представник партії "Слуга народу" Володимир Зеленський підтвердив, що розглядає можливість висунення своєї кандидатури на виборах президента України, але зазначив, що поки що лише обмірковує це.

"Я про це думаю, дуже думаю. Схиляюся... Рано про це говорити. Я думаю, що може бути. Справді, я про це дуже багато думаю. Я про це багато говорю з сім'єю, для мене їхня думка дуже важлива", - сказав він в ефірі програми "В гостях у Дмитра Гордона".

В.Зеленський наголосив, що рідні добре знають, що він та людина, яка "гостро, вкрай, радикально справедлива до всього" і "стоятиме до кінця".

"І в будь-яку ситуацію, в яку я потраплю, я завжди думатиму про те, що буде зі мною, коли я вийду з цієї ситуації. Як мінімум, я хочу вийти з такої ситуації таким, яким я в неї увійшов, для мене це важливо. Я маю на увазі ставлення людей до мене. Я внутрішньо себе не хочу втратити, я хочу, щоб мене поважали люди", - зазначив він.

"Якщо я піду (на вибори президента України - ІФ), і якщо мене оберуть, то я буду такою людиною, яку спочатку обливатимуть брудом, і це вже відбувається, потім навчаться поважати, а потім, тому що, на мою думку, президент може бути максимум п’ять років, всі плакатимуть, коли я піду", - сказав В.Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА