13:23 27.12.2018

Кернес: У мене немає конфлікту зі Світличною, є незначні розбіжності

2 хв читати
Кернес: У мене немає конфлікту зі Світличною, є незначні розбіжності

Міський голова Харкова Геннадій Кернес заявляє про відсутність протистояння між його командою і командою глави Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною.

"Хочу повідомити всіх зацікавлених осіб - не існує протистояння між Харківською міською радою, її виконкомом і моєю командою загалом і командою Юлії Світличної. Ми всі працюємо лише на одне - на подальший розвиток Харкова і Харківщини, на створення в регіоні території успіху", - написав Г.Кернес на своїй сторінці в Facebook.

Він також стверджує, що між ним і главою обладміністрації існують лише "деякі незначні розбіжності" і вони з Ю.Світличною ставляться один до одного з повагою.

"У мене немає конфлікту з Юлією Олександрівною. Є деякі незначні розбіжності в питаннях подальшого розвитку Харкова як обласного центру, але ці розбіжності ми з головою обласної адміністрації вирішуємо в робочому порядку. Жодної політичної або особистісної підоснови в цих розбіжностях немає... Хочу окремо відзначити, що я з повагою ставлюся до Юлії Олександрівні і знаю, що з її боку також є повага і до Харківської міської ради, і до мене особисто", - написав Г.Кернес.

Як повідомлялося, в середу, 26 грудня Г.Кернес оцінив взаємини з ОДА на "двійку" за п'ятибальною шкалою. Він заявив, що обладміністрація штучно затягує узгодження низки міських проектів. "Наші проекти лежать у них в адміністрації по 2 місяці, за 3 місяці на узгодженні, по 4 місяці...Чому? Тому що вони хочуть, щоб ми називали прізвище керівника, тобто пані Світличної, у всіх модифікаціях, що вона доклала до цього руку...Я не вітаю її тактичну політику вихваляти себе у всіх модифікаціях, що відбуваються у Харкові", - сказав він.

На його думку, кримінальні провадження, відкриті щодо різних комунальних підприємств є замовними. "Ми чітко розуміємо, що порушення цих кримінальних справ надходить з кабінету губернатора, з команд (глави АП - ІФ) Райніна. У нас немає жодного підприємства, де не було б порушено хоча б 10 кримінальних справ", - сказав Г.Кернес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА