13:33 27.12.2018

Тимошенко, Порошенко та Ляшко є лідерами за достроковою агітаційною кампанією на майбутніх виборах президента - "Опора"

2 хв читати
Тимошенко, Порошенко та Ляшко є лідерами за достроковою агітаційною кампанією на майбутніх виборах президента - "Опора"

У лідерки Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко, президента України Петра Порошенка та лідера Радикальної партії Олега Ляшка - найбільш інтенсивна і тривала дострокова агітаційна кампанія на майбутніх виборах президента України, які заплановані на 31 березня 2019 року, зазначають у Громадянській мережі "Опора".

"Вони лідирують у різних сегментах політичної реклами та в частині персональної публічної активності в регіонах", - ідеться у звіті "Опори" за результатами моніторингу дострокової агітаційної кампанії виборів президента.

В "Опорі" констатують: щонайменше 20 потенційних кандидатів у президенти станом на кінець грудня 2018 року розгорнули масштабні агітаційні кампанії, а більшість із них проводять таку агітацію вже понад три останні місяці.

"Домінуючою формою дострокової агітації є поширення політичної реклами на зовнішніх носіях. У різних регіонах України зафіксовані білборди 20 потенційних кандидатів у президенти, а дострокова агітація двох із них - Юлії Тимошенко та Петра Порошенка - розміщена в усіх без винятку регіонах", - зазначають в "Опорі".

Спостерігачі зауважують, що суттєво зросла кількість політичної реклами, яка розміщується в друкованих регіональних ЗМІ, причому основною тенденцією грудня у використанні такої агітації є поява регулярних випадків "чорного піару", спрямованого проти потенційних кандидатів у президенти.

В "Опорі" також наголошують, що за останні місяці істотно збільшилася кількість візитів потенційних кандидатів на посаду глави держави в регіони України. Найбільше регіонів країни відвідали П.Порошенко та О.Ляшко.

"Залишається невирішеною проблема участі посадових осіб і держслужбовців різних рівнів у дострокових агітаційних активностях потенційних кандидатів. Це стосується не лише їхньої участі в заходах офіційних осіб, зокрема в рамках візиту президента України Петра Порошенка, а й у публічних заходах політичних діячів, котрі не обіймають офіційних посад, зокрема в рамках візитів до регіонів лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка", - йдеться у звіті "Опори".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА