12:30 29.12.2018

Українців найбільше непокоїть військовий конфлікт на Донбасі, низькі зарплати та пенсії і підвищення тарифів – опитування

1 хв читати
Українців найбільше непокоїть військовий конфлікт на Донбасі, низькі зарплати та пенсії і підвищення тарифів – опитування

Для 61,3% опитаних громадян України основною проблемою є військовий конфлікт на сході країни, свідчать результати опитування, проведеного Центром "Соціс".

Загалом 54,4% опитаних непокоїть низький рівень зарплати або пенсії, а 53,1% – підвищення тарифів на комунальні послуги.

Інфляція та підвищення цін на товари першої необхідності непокоять 26,5% респондентів, хабарництво та корупція в органах центральної влади – 24% опитаних.

20,5% громадян вважають найважливішою проблему нестачі робочих місць і безробіття, 14,2% – корупцію в судах, в поліції та прокуратурі, 12,4% – недоступність якісної медичної допомоги, 10,4% – введення воєнного стану, 5,3% – збільшення рівня злочинності, небезпека на вулицях, 3,4% несприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, 2% – недоступність якісної освіти, 1,5% відсутність свободи слова та демократії. Відмовилися відповісти на запитання 0,8% респондентів.

Опитування проводилося за вибіркою, яка представляє доросле населення України за такими ознаками: стать, вік (від 18 років), поділ на регіони і тип поселення (місто / село). Загалом було опитано 2000 респондентів. Метод збору первинної соціологічної інформації – стандартизоване інтерв'ю "face-to-face" за місцем проживання респондентів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА