18:21 02.01.2019

В "Опозиційному блоці" звинуватили Бойка в роботі на владу

2 хв читати
В "Опозиційному блоці" звинуватили Бойка в роботі на владу

Партія "Опозиційний блок" звинуватила позафракційного депутата України, одного з лідерів "Опозиційної платформи - За життя", екс-співголову "Опозиційного блоку" Юрія Бойка в роботі на владу у відповідь на аналогічні звинувачення з його боку на адресу членів партії "Опозиційний блок".

"Сьогодні ... Ю.Бойко вкотре звинуватив членів партії "Опозиційний блок" у розколі опозиції та в роботі на владу... В нас немає сумнівів у тому, працює Бойко на нинішню владу чи ні. Він - її складова", - йдеться в заяві партії, оприлюдненій у середу.

Керівництво партії "Опозиційний блок" зазначає, що Ю.Бойко, будучи співголовою партії "Опозиційний блок", пішов на сепаратні переговори з партією "За життя" й оголосив про вихід з "Опозиційного блоку", "тим самим внісши смуту й розкол у лави опозиції".

"По-друге, за дивним збігом обставин протягом останніх чотирьох років Юрій Бойко був єдиним із лідерів опозиції, стосовно якого Генеральна прокуратура не вносила подання на зняття депутатської недоторканності. По-третє, Ю.Бойко вважав за краще перекласти відповідальність за скандально відомі вишки на інших членів команди, через що Євген Бакулін був змушений залишити країну. По-четверте, Юрій Бойко - єдиний із лідерів опозиції, хто опустився до написання доносів на своїх товаришів", - ідеться в заяві.

У партії висловили сподівання, що Ю.Бойко надалі "не забуде робити поправку на ці факти, видаючи в ефір чергові звинувачення на адресу "Опозиційного блоку".

Як повідомлялося, 9 листопада 2018 року співголова політичної партії "Опозиційний блок" і однойменної парламентської фракції Ю.Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабинович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

Другий співголова "Опозиційного блоку" Борис Колесніков заявив, що партія не уповноважувала Ю.Бойка створювати "Опозиційну платформу - За життя".

Ю.Бойка та Сергія Льовочкіна виключили з фракції "Опозиційний блок".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА