19:19 04.01.2019

Партія Томенка ухвалила рішення підтримати Гриценка на виборах

2 хв читати
Партія Томенка ухвалила рішення підтримати Гриценка на виборах

Політична партія "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна" на з'їзді в п'ятницю ухвалила рішення підтримати на майбутніх виборах президента України лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Як повідомляється на офіційному сайті партії, також на з'їзді вирішили об'єднати зусилля з "Громадянською позицією" на парламентських і місцевих виборах, про що за підсумками з'їзду прийнято відповідну заяву.

Під час виступу на з'їзді М.Томенко нагадав, що задовго до початку президентської виборчої кампанії політична сила закликала проукраїнські, проєвропейські політичні партії відмовитися від боротьби один з одним та об'єднати свої зусилля в боротьбі за Україну.

"У стратегії "Український президент-2019" ми запропонували національному політикуму і суспільству критерії, за якими об'єднатися можливо і необхідно. Такими критеріями є: спільні світоглядні цінності та бачення майбутнього України; ведення виборчої кампанії за принципом: не один проти одного, а за Україну та проти її ворогів; спільна протидія застосуванню владою адмінресурсу та інших брудних технологій; спільний захист виборчих результатів", - зазначив М.Томенко.

Як повідомлялося, в середині грудня 2018 року М.Томенко повідомив про рішення підтримати кандидатуру А.Гриценка на президентських виборах у 2019 році.

"Потрібно об'єднуватися за цінності, програму, об'єднуватися за країну. І таке конструктивне ідеологічне об'єднання матиме позитивний результат. Наша пропозиція об'єднатися знайшла реальний відгук у команді А.Гриценка. Ми давно знаємо один одного, і тому наша команда вирішила підтримати А.Гриценка на президентських виборах, і, об'єднавши команди, рухатися спільно на парламентські та місцеві вибори", - повідомив М.Томенко на прес-конференції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА