17:11 10.01.2019

"Батьківщина" вимагає розслідувати напад на депутата Мірзояна в Кривому Розі - заява

1 хв читати

 Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" вимагає розслідувати і притягнути до відповідальності виконавців, організаторів і замовників нападів на активістів партії у зв'язку з нападом у середу на депутата Центрально-міської районної ради м. Кривий Ріг Дніпропетровської області Вадима Мірзояна.

"Закликаємо правоохоронні органи у найкоротші терміни встановити та притягнути до відповідальності виконавців, організаторів, а головне - замовників цього зухвалого нападу, та осіб, причетних до всіх попередніх нападів на активістів "Батьківщини" на місцях та її осередки", - йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті партії в четвер.

У "Батьківщині" вважають напад на 34-річного В.Мірзояна, який очолює Інгулецьку районну парторганізацію в Кривому Розі, "черговим політично мотивованим злочином" і виступають з вимогою до керівництва держави "припинити терор проти своїх опонентів".

У заяві повідомляється, що проти В.Мірзояна троє зловмисників застосували газовий балон, завдали сильного удару сталевою трубою по голові, а потім жорстоко побили. "Наразі В.Мірзоян із черепно-мозковою травмою і численними переломами перебуває в лікарні... Бажаємо В.Мірзояну якнайшвидшого одужання", - повідомляється на сайті партії.

У заяві також зазначено, що раніше невстановлені особи двічі здійснювали напади на офіс Інгулецької районної парторганізації ВО "Батьківщина".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА