15:38 11.01.2019

Гриценко на посаді президента України обіцяє призначати на державні посади патріотів-професіоналів і викорінити корупцію

2 хв читати
Гриценко на посаді президента України обіцяє призначати на державні посади патріотів-професіоналів і викорінити корупцію

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко наголошує, що в разі його обрання президентом України не прийме жодного рішення, що суперечитиме чи шкодитиме національними інтересами країни, а на державні посади призначатиме лише професійних і порядних патріотів.

"Я не підпишу жодної угоди, яка б не відповідала національним інтересам України, жодного закону, який не був би підкріплений реальними ресурсами для його виконання, жодного закону, який би обмежував будь-які права і свободи громадян України", - сказав він, виступаючи в п'ятницю на форумі демократичних сил після висунення його кандидатом у президенти України на з'їзді "Громадянської позиції".

А.Гриценко зазначив, що вже під час виборчої кампанії представить свої кандидатури на посади генерального прокурора, глав Служби безпеки та Національного банку України, які будуть запропоновані за критеріями професіоналізму, порядності та патріотизму.

Він наглосив, що у нього немає жоних зобов'язань перед будь-ким, які зробили б неможливим виконання тих зобов'язань, які він бере на себе як кандидат у президенти.

Політик зазначив, що коли його називають "недоговороздатним", це відповідає дійсності, якщо йдеться про схеми, "договорняки" і покривання різних злочинів.

Лідер "Громадянської позиції" заявив, що в разі його президентства ніхто більше не даватиме хабарі представникам владної верхівки в Україні, з цим буде вестися жорстка боротьба, починаючи з членів його партії, якщо вони будуть викриті в таких діях.

На форумі демократичних сил А.Гриценко була представлена команда кандидата в президенти, до якої увійшли відомі політики, зокрема, Віктор Чумак, Микола Томенко, Микола Катеринчук, Тарас Стецьків, Наталя Новак.

Крім того, на форумі як запрошені гості були присутні народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук, а також екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА