15:45 16.01.2019

І.Кива: Соцпартія відновлює позиції в Соцінтерні

2 хв читати

Соціалістична партія відновлює позиції в Соцінтерні, Європарламенті та Партії європейських соціалістів, заявив лідер Соцпартії Ілля Кива під час робочої поїздки до Страсбурга, де провів низку зустрічей із європарламентарями.

"Соціалістична партія - це якраз та партія, яка має однодумців не лише в Україні, а й у всьому світі. Наше завдання - представлення інтересів трудового народу і повернення позицій СПУ не лише в українському парламенті, а й повернення в європейську сім'ю та відновлення позицій в Соцінтерні. Ми зустрічалися з європейськими парламентарями і зробили ті кроки, які дадуть нам змогу найближчим часом повернути позиції в Соцінтерні, в Партії європейських соціалістів, що дасть нам можливості ефективнішого захисту населення. Це зробить нас сильнішими в боротьбі проти олігархату та в боротьбі за права людини всередині країни. Ми стоїмо на межі великих змін - зміниться країна, політика і головне - становище народу. І СПУ – частина цього процесу", - заявив І.Кива, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

Політик зазначив, що СПУ отримала підтримку від колег і партнерів в Європі.

"Ми заручилися підтримкою і стали однією великою соціалістичною сім'єю. І ми повинні об'єднатися для поліпшення якості життя наших громадян. Мета нашої партії - побудувати сильну європейську державу", - заявив голова Соцпартії України.

У свою чергу європейські політики підтвердили готовність до спільної роботи. Вони обов'язково сприятимуть поверненню СПУ в Соцінтерн і вступу до Партії європейських соціалістів.

"Я гордий, що народився у своїй країні. Слава Україні! В єдності сила! Іншого шляху у нас немає, тому що за нами стоять наші діти і їхнє майбутнє", - сказав І.Кива.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА