13:26 24.01.2019

Мер Києва братиме участь у парламентських виборах

2 хв читати
Мер Києва братиме участь у парламентських виборах

Мер Києва Віталій Кличко заявляє про необхідність більшої підтримки місцевого самоврядування в парламенті та намір брати участь у парламентських виборах в Україні восени цього року.

"Я братиму участь у парламентських виборах і, з високою ймовірністю, політична партія "Удар" братиме участь у парламентських виборах для того, щоб відстоювати інтереси і міста Києва, і кожного містечка, і кожного села в Україні", - сказав він агентству "Інтерфакс -Україна" в четвер у Давосі.

У кулуарах "Українського сніданку", організованого Фондом Віктора Пінчука, В.Кличко відзначив свою тверду впевненість в тому, що за хорошого представництва не буде великого значення мати, хто президент, а хто прем'єр-міністр. "Нам необхідно буде відстоювати на законодавчому рівні інтереси місцевого самоврядування, тому що насправді все починається з низів: з нашого двору, з нашого району, села, містечка", - висловив мер столиці свою думку.

Говорячи про майбутні президентські вибори, В.Кличко нагадав свою позицію, що він взяв перед киянами зобов'язання, які має намір виконати.

"Буде з мого боку нечесно пообіцяти і стрибати на інші позиції. Мені ці крісла та позиції не потрібні. Єдина моя мета - я хочу жити в нормальних європейських умовах в Україні й тому я не хочу очікувати: якщо хочеш зробити добре, зроби сам", - заявив градоначальник.

Серед ключових завдань-зобов'язань він назвав запуск автомобільного сполучення Подільсько-Воскресенським мостом до кінця наступного року, а також проведення метро на Виноградар.

За його словами, в Україні дуже багато політиків, які дуже обіцяють золоті гори, а потім стрибають з однієї позиції на іншу.

"І тому величезна недовіра до всіх політиків: якщо ти політик, значить ти брехун, брехун. Я не хочу входити в ці рамки політики: якщо я щось сказав, я доводжу свої слова до реалізації", - сказав В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА