16:12 24.01.2019

Тимошенко, Порошенко і Гриценко лідирують у президентському рейтингу на Закарпатті

2 хв читати
Тимошенко, Порошенко і Гриценко лідирують у президентському рейтингу на Закарпатті

Абсолютна більшість жителів Закарпатської області мають намір узяти участь у голосуванні на майбутніх виборах президента України, а найбільшу підтримку закарпатців мають лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, чинний глава держави Петро Порошенко і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Згідно з оприлюдненими у четвер результатами соцопитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" ім. І.Кучеріва та фірмою "Юкрейніан соціолоджі сервіс" за підтримки посольства Великої Британії в Україні, брати участь у президентських виборах мають намір 76% закарпатців.

"Найбільший відсоток голосів під час проведення опитування набрали серед усього населення Юлія Тимошенко (10,2%), Петро Порошенко (6,2%), Анатолій Гриценко (6,0%), Юрій Бойко (5,4%), Святослав Вакарчук (5,0%)", - йдеться в прес-релізі, розміщеному на сайті "Демініціатив".

Водночас, як наголошується в інформації, 32% опитаних не визначилися зі своїм кандидатом на посаду президента України, а серед тих, до визначився, лише 27% вважають свій вибір остаточним.

Що стосується парламентських виборів, то, згідно з результатами опитування, участь у голосуванні мають намір узяти 73% жителів Закарпаття.

"Серед лідерів виборчої підтримки – партія "Батьківщина" (8,2%), партія "Громадянська позиція" (6,0%), Радикальна партія Олега Ляшка (6,0%), "Блок Петра Порошенка" Солідарність" (5,8%), партія "Опозиційна платформа "За життя" (5,8%)", - йдеться в прес-релізі.

Опитування тривало з 30 листопада до 10 грудня 2018 р. Під час дослідження було опитано 500 респондентів у 6 містах і 15 селах Закарпатської області. Максимально випадкова похибка опитування (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 5,0% з імовірністю 0,954.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА