09:02 28.01.2019

Вакарчук заявив, що не йде в президенти України в 2019 році

2 хв читати
Вакарчук заявив, що не йде в президенти України в 2019 році

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на пост президента України на чергових президентських виборах 31 березня 2019 року.

"Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий - мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участі в президентських виборах 2019 року", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

Водночас він висловив переконання, що зараз, "у джинсах", може зробити для України більше, ніж "надівши краватку". "І я не збираюся стояти осторонь", - запевнив С.Вакарчук.

"Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз'їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити", - додав він.

Громадський діяч написав, що разом зі своєю командою працюватиме над тим, "щоб проєвропейські сили перемогли".

"Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів - людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси - понад усе. Я вірю - справжні зміни можливі!", - наголосив С.Вакарчук.

Раніше народні депутати Мустафа Найєм і Світлана Заліщук закликали лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та музиканта, громадського діяча Святослава Вакарчука визначитися, хто з них трьох стане єдиним кандидатом на пост президента України на виборах у березні 2019 року.

Як відомо, С.Вакарчука включають до соціологічних опитувань як потенційного претендента на пост президента. При цьому він тривалий час уникав відповідей на запитання про його плани в політиці, зокрема про перспективу участі в президентських виборах, які відбудуться 31 березня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА