18:20 01.02.2019

Вілкула облили зеленкою в Бердянську

2 хв читати
Вілкула облили зеленкою в Бердянську

Активісти партії "Національний корпус" облили зеленкою кандидата в президенти від партії "Опозиційний блок - Партія миру та розвитку" Олександра Вілкула в м. Бердянську Запорізької області.

"Протидія російському реваншу: Олександра Вілкула "тепло зустріли" в Бердянську", - йдеться в повідомленні на сторінці "Нацкорпусу" в соцмережі Facebook, проілюстрованому фотографіями з місця нападу, в результаті якого обличчя політика виявилося забрудненим зеленкою.

У партії також заявили, що спільно з місцевою молоддю та ветеранами АТО зірвали зустріч О.Вілкула з жителями селища Мангуш Донецької області.

"Вілкул зі своєю командою їздить Україною та закликає людей до капітуляції перед РФ. Українці бачили такі зібрання в 2014 році, після яких відбулася окупація Криму та розпочалася війна. Зараз ми не маємо права на другу помилку!.. Сепаратистам вистачає нахабства їздити з проросійської агітацією Приазов'ям, але схід України був і буде українським", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомляють, що встановили особу нападника - це місцевий житель 1985 р. н., його вже доправили до Бердянського відділу поліції. "Наразі встановлюються всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та затримання правопорушника", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, кілька десятків городян заблокували вхід до палацу культури на Азовському проспекті в місті, в якому мала відбуватися зустріч кандидата з місцевими жителями. Коли кандидат вийшов зі свого автомобіля, його не пропустили до зали та облили зеленкою.

"Незалежно від політичних поглядів і смаків звертаємося до громадян бути ввічливими один до одного, толерантними та не піддаватися на провокації. Нікому не дозволено здійснювати правопорушення та злочини. На кожен факт поліція реагуватиме миттєво та згідно з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА