07:02 10.02.2019

Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті в суспільстві

2 хв читати
Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті в суспільстві

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив передвиборчі штаби кандидатів у президенти України в підкупі виборців і розпалюванні ненависті в суспільстві.

"Штаби політиків!? Адже це ви, які називають себе чесними і прекрасними - посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші. А при світлі дня - адже в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості,"- написав А.Аваков на своїй сторінці з соцмережі Фейсбук в неділю.

За словами міністра необхідно вести чесну конкуренцію в рамках правового поля.

"Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і. Посилають до опонента - ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і закручувати спіраль ненависті," - зазначив міністр.

"Варто зупиниться. Компанія тільки починається, панове політики. 50 днів до виборів. Зберіться, панове кандидати, домовтеся як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно чесно виграти вибори. Наш народ багато страждав і заслужив чесні вибори, а не ристалище політичного бруду,"- підсумував А.Аваков.

Нагадаємо, 9 лютого на Контрактовій площі перед зустріччю одного з кандидатів в президенти з виборцями поліція затримала людей з плакатами "Хто замовив Катю Гандзюк?", серед яких були представники радикальних націоналістичних організацій.

Після цього біля відділення поліції Подільського району на вул. Хорива зібралися прихильники затриманих, які влаштували бійку з поліцейськими. Правоохоронці застосували сльозогінний газ і кийки.

Поліцейськими було затримано більше 40 осіб та відкрито 3 кримінальні справи. Незабаром затриманих відпустили. В результаті зіткнення троє поліцейських з різними травмами були госпіталізовані.

Через перевищення посадових повноважень ДБР відкрило кримінальне провадження проти поліцейських за ч.2 ст. 365 КК України (Перевищення влади або службових повноважень).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА