15:29 12.02.2019

"Батьківщина" назвала провокацією пропозиції заплатити 500 грн за голосування на підтримку Тимошенко

2 хв читати
"Батьківщина" назвала провокацією пропозиції заплатити 500 грн за голосування на підтримку Тимошенко

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" називає провокацією масові пропозиції громадянам по 500 грн за підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко та обвинувачує в них представників влади, йдеться в заяві партії, оприлюдненій на її офіційному сайті у вівторок.

Як наголошується в заяві, відповідні випадки фальшивих телефонних пропозицій зафіксувала служба безпеки партії "Батьківщина" у всіх регіонах України. Громадянам дзвонять на особисті номери, представляються співробітниками штабу партії та пропонують голосувати за Ю.Тимошенко, а в разі згоди обіцяють заплатити 500 грн частинами - до і після голосування. За загітованих людей, які нададуть паспортні дані, також пропонують винагороду.

У "Батьківщині" заявляють, що масовий обдзвін людей відбувається з телефонних номерів, що належать колекторській компанії, яка тривалий час здійснює різні соціологічні опитування на замовлення "БПП "Солідарність".

Також інтернет-департамент "Батьківщини" фіксує такі дії в соціальних мережах, де за пости з підтримкою Ю.Тимошенко в соцмережах Facebook та Instagram невідомі обіцяють гроші й сувенірну продукцію.

"Хвиля таких провокацій розпочалася після того, як демократичні кандидати в президенти – Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко та інші – публічно підписали Меморандум про чесні вибори в ефірі каналу "1+1". Підписанти заявили, що команда Порошенка розгорнула цілу мережу підкупу виборців у всій країні, а кілька авторитетних ЗМІ надрукували матеріали з фактажем, який підтвердив, що Порошенко хоче купити українців, щоб залишитися при владі. "Батьківщина" заявляє, що будь-які пропозиції винагороди за підтримку Юлії Тимошенко є фальшивкою та провокацією, організованою владою", - йдеться в заяві.

"Ми хочемо нагадати їм, а також всім українцям, які беруть участь у фальсифікаціях, що це є порушенням, яке карається законом. За злочини доведеться відповідати всім, хто так чи інакше долучиться до спотворення волевиявлення громадян", - додали в партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА