13:52 15.02.2019

Тимошенко закликала Луценка піти у відпустку на час передвиборчої кампанії

2 хв читати
Тимошенко закликала Луценка піти у відпустку на час передвиборчої кампанії

Лідерка партії ВО "Батьківщина", кандидат у президенти України Юлія Тимошенко заявляє, що Генеральна прокуратура "штампує" проти неї справи як проти головного конкурента нинішнього глави держави на президентських виборах 31 березня.

"Читаю новини: Луценко доручив САП перевірити заяву про "імовірний злочин" Тимошенко. Хто не в курсі - йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давності! Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось у США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції. Шкода, що генеральний прокурор не може зробити елементарний пошук у Google, перш ніж гучно заявляти про «злочини»", - наводить слова Ю.Тимошенко прес-служба партії в п'ятницю.

Вона заявила, що нова влада застосовує проти неї технології, відпрацьовані ще за часів колишнього президента України Віктора Януковича.

"Я би все-таки рекомендувала Юрію Віталійовичу (генеральному прокурору Ю.Луценку - ІФ) дослухатися нашої дружньої поради і піти у відпустку на час виборчої кампанії. А то якось незручно виходить - він спочатку палко підтримує Петра Олексійовича (президента України Петра Порошенка - ІФ) на його висуванні, а потім одну за одною штампує висмоктані з пальця справи проти його головних конкурентів", - сказала Ю.Тимошенко, закликавши "програвати достойно".

Раніше цього дня Генпрокуратура України повідомила, що направила Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) заяву про скоєння кримінальних злочинів лідеркою партії ВО "Батьківщина" Ю.Тимошенко для належного розгляду та ухвалення рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА