08:03 19.02.2019

Трамп закликав армію Венесуели підтримати опозицію, попередивши, що в іншому випадку військові позбудуться всього

2 хв читати
Трамп закликав армію Венесуели підтримати опозицію, попередивши, що в іншому випадку військові позбудуться всього

Президент США Дональд Трамп виступив з погрозами стосовно вірних президенту Венесуели Ніколасу Мадуро військових і урядовців, закликавши їх перейти на бік опозиціонера Хуана Гуайдо.

"Ви не зможете сховатися від вибору, перед яким стоїте зараз. Ви можете прийняти щедру пропозицію президента Гуайдо про амністію і спокійно жити зі своїми родинами і співвітчизниками. Ви можете обрати й інший шлях - продовжувати підтримувати Мадуро. Якщо ви встанете на цей шлях, то вас ніколи не приб'є до спокійної гавані, у вас не буде спокійного виходу. Ви втратите все", - сказав Д.Трамп, виступаючи перед політичними іммігрантами з Венесуели в Майамі.

Він попередив армійське керівництв Венесуели, що підтримує Н.Мадуро: "Ми знаємо, хто вони, де зберігають мільярди вкрадених доларів", додавши, що "вони ризикують своїм майбутнім".

Д.Трамп заявив що "Мадуро не патріот Венесуели, він - маріонетка Куби" і закликав "не слухати наказів Мадуро", зажадавши від військових допустити в країну гуманітарну допомогу.

"Ми хочемо переходу влади (в Венесуелі - ІФ) мирним шляхом, але всі варіанти залишаються відкритими", - підкреслив Д.Трамп.

Він піддав критиці соціалістичний лад, і заявив: "Соціалізм - це тільки влада правлячого класу. Йому потрібна влада для того, щоб вирішувати, кого підняти, а кого опустити, і навіть кому жити, а кому померти".

При цьому Д.Трамп знову заявив, що Америка ніколи не буде соціалістичною державою.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА