11:33 20.02.2019

До ВР можуть пройти шість партій - соцопитування Центру Разумкова

2 хв читати
До ВР можуть пройти шість партій - соцопитування Центру Разумкова

Шість політичних сил пройшли б до Верховної Ради, якби парламентські вибори в Україні відбулися найближчим часом, свідчать результати загальнонаціонального дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 7 до 14 лютого 2019 року.

Зокрема, за партію "Слуга народу" проголосували б 18% тих, хто має намір піти на вибори, за Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 15,4%, за "Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 14,9%, за партію "Громадянська позиція" - 8%, за партію "Опозиційна платформа - За життя" - 6,6%, за Радикальну партію Олега Ляшка - 5%.

Решта партій не подолали б 5%-відсотковий прохідний бар'єр. За об'єднання "Самопоміч" проголосували б 3% респондентів, за партію "Опозиційний блок" - 2,5%, за партію "Наші" - 2%, за Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - 1,4%, за партію "УКРОП" - 1,1, на "Народний фронт" - 0,8%, за інші партії - ще менше.

Вагалися з відповіддю 16,1% опитаних, які висловили намір піти на вибори. Не підуть на вибори 10,7% від загальної кількості опитаних.

Дослідження проводила соціологічна служба Центру Разумкова з 7 до 14 лютого 2019 року в усіх регіонах України за винятком Криму й окупованих територій Донецької та Луганської областей. Було опитано 2016 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Чергові парламентські вибори в Україні заплановано на осінь 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА